Парки та заповідники Львівщини увійшли в топ-туристичних об’єктів України

1739 0
У першу п’ятірку серед природних парків та заповідних зон потрапили Бакота, Асканія-Нова, Тустань, що на Львівщині, Синевир і Блакитні озера.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Заповідник «Тустань», львівський парк «Високий замок», база відпочинку «Бухта Вікінгів», а також Карпатські об’єкти Буковель, Драгобрат, Яремче, Солотвино увійшли до топ-туристичних об’єктів, місць та напрямків в Україні за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search за дев'ять місяців 2021 року. Такі дані наводить Державне агенство розвитку туризму.

У першу п’ятірку запитів серед природних парків та заповідних зон потрапили Бакота, Асканія-Нова, Тустань, що на Львівщині, Синевир та Блакитні озера.

Читайте також: Гори, казки, сир і вода. Подорож у Тустань, Турку і Східницю

Серед міських парків та розважальних зон у пошуковиках першість цього року отримав аквапарк в Одесі. Шосте та сьоме місці у списку посіли Високий Замок у Львові та Бухта Вікінгів неподалік міста.

Серед карпатських туристичних об’єктів – Буковель, Драгобрат, Яремче та Солотвино.

Нагадаємо, в Україні хочуть створити новий туристичний маршрут, який охоплює спадщину князів Острозьких у трьох областях – Львівській, Рівненській та Хмельницькій.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!