Парламент звільнив міністрів Іллю Ємця та Ігоря Уманського

1687 0
Натомість не призначили нікого.
Фото: policy.info

Фото: policy.info

Під час позачергового засідання Верховної Ради України сьогодні, 30 березня, парламент звільнив з посади міністра охорони здоров'я Іллю Ємця, а Ігоря Уманського – з посади міністра фінансів.

Водночас парламент мав розглянути і три питання про нові призначення в Кабміні. Так, замість Ігоря Уманського пропонувалось призначити Сергія Марченка, але депутати не підтримали це рішення. Замість Іллі Ємця пропонувалось призначити Максима Степанова. Але цю пропозицію нардепи також не підтримали.

Окрім того, у порядку денному було питання про призначення міністром енергетики Ольги Буславець, та, як сказав спікер Дмитро Разумков, надійшов лист президента з проханням виключити це питання з порядку денному. Що депутати і зробили.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!