Політична реклама

Партія мера Львова братиме участь на виборах до Верховної Ради

1269 0
Партія міського голови Львова Андрія Садового «Самопоміч» братиме участь у наступних виборах до парламенту. Про це Андрій Садовий зазначив сьогодні під час прямого ефіру на tvoemisto.tv.

«Самопоміч» - це дуже молода партія, але партія, яка має свою принципову позицію. Тому, коли будуть наступні вибори оголошені, з’їзд партії буде приймати рішення, і я, думаю, що безперечно ми будемо брати участь у наступних виборах до Верховної ради, тому що таким чином ми зможемо  свої напрацювання, провівши через парламент, реалізовувати", - наголосив міський голова.

ПОВНИЙ ЗАПИС ВІДЕОРОЗМОВИ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Крім того, мер додав, що вибори повинні відбуватися за відкритими списками, щоб люди в обличчя знали тих, хто готовий їм служити. На запитання, чи вже сформовано команду, яка піде у ВРУ, Андрій Садовий відповів, що зараз є дуже багато достойних людей, які раніше не хотіли йти в політику. Саме цих осіб мер Львова має намір залучити до своєї партії.

Нагадаємо, у 2004 році Андрій Садовий зареєстрував громадське об’єднання «Самопоміч», а з грудня 2012 року зареєстровано партію «Самопоміч», яку він і очолив.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!