Політична реклама

Пасажири автобусів будуть пристібатися ремнями безпеки

1231 0
Міністерство інфраструктури найближчим часом зобов’яже власників автобусів облаштувати їх ременями безпеки для пасажирів. Про це на брифінгу 8 серпня заявив перший заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфименко, повідомляє прес-служба відомства.

"Сьогодні ми вже не сертифікуємо нові автобуси українського виробництва, якщо вони не обладнані ременями безпеки для пасажирів", - сказав він.

Єфименко додав, що найближчим часом працівникам Укртрансінспекції нададуть право зупиняти комерційний транспорт. Для цього планується облаштувати спеціальні стаціонарні пункти контролю.

"Таким чином фахівці зможуть перевіряти дотримання водієм автотранспортного законодавства: наявність ліцензії, тахографів, ременів безпеки тощо", йдеться в повідомленні.

Джерело: Українська правда


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!