Пасажири потягів зможуть купувати перші та другі страви

3068 1
У листопаді ПАТ «Укрзалізниця» запровадить у нічних поїздах сервіс повноцінного харчування.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив в.о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов. «І компот! У листопаді запропонуємо сервіс повноцінного харчування в нічних поїздах. У меню – перші страви, сендвічі, снеки, десерти», – написав він.

Читайте також: Укрзалізниця запустить нічний експрес Львів – Одеса

Як уточнили у прес-службі Укрзалізниці, кейтерингова компанія запропонує широкий вибір страв. Пасажири матимуть можливість передзамовлення послуги харчування під час придбання квитків. Також зможуть придбати обрану страву безпосередньо в поїзді. Вартість послуги поки що не оголошують.

«Ми запропонуємо нашим пасажирам повноцінний асортимент смачних та корисних страв. Це будуть салати, перші, другі страви. Питання забезпечення харчуванням у нічних поїздах назріло вже давно, однак ми не хочемо пропонувати нашим пасажирам консерви чи сухпайки. Тому знайшли технології, які дозволяють забезпечити свіжість страв упродовж усього рейсу. Наша мета – забезпечити новий формат сервісу», – розповів Кравцов. За його словами, вартість страв буде такою, як у закладах громадського харчування середньої цінової категорії.

 


Читайте також:
15 Жовтня, 2017 15:56
Олекса Нове - це добре забуте старе
Таке було за "союзу"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!