Де у Львові робитимуть біометричні паспорти. 5 адрес

18206 1
Tvoemisto.tv пропонує вам перелік адрес, де вже виготовляють паспорти для виїзду за кордон із внесеними біометричними даними.

Адреси підрозділів:

Личаківський районний відділ – м. Львів, вул.,Зелена, 20 (одне робоче місце);

Сихівський районний відділ – м. Львів, вул., Зелена, 150; (одне робоче місце);

Галицький районний відділ – м. Львів, вул.,Чайковського, 17 (одне робоче місце).

 

Графік роботи підрозділів на період з 22 січня по 4 лютого 2015 року:

Вівторок, середа, четвер, п’ятниця з 10.00 до 17.00;

Субота з 10.00 до 16.45.

Обідня перерва з 13.00 до 14.00.

Документи, необхідні для здійснення процедури:

-Паспорт громадянина для виїзду за кордон (+ 2 ксерокопії);

-Ідентифікаційний код (+ 2 ксерокопії).

Вартість паспорта:

– в регламентному режимі за 20 календарних днів – 518,15 грн.,

-в оперативному режимі за 7 робочих днів – 775,30 грн.

За наявності закордонного паспорта, термін дії якого закінчився, його необхідно здати.

 

Нагадуємо, що документи на виготовлення паспортів для виїзду за кордон, що містять біометричні дані, можна також оформити за адресами :

-м. Львів, вул. Руданського, 3, (одне робоче місце);

-м. Львів, вул.. Залізнична, 16, (два робочих місця)
Графік роботи підрозділу:

Щодня з 9.00 до 17.00.

Обідня перерва з 13.00 до 14.00

Вихідні – субота, неділя.

-м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 212 («Паспортний сервіс» із комерційною націнкою вартості послуги – 250 грн.), (одне робоче місце).
 

Необхідні документи:

-          заява, в якій зазначаються відомості про заявника: прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані (серія, номер паспорта, ким і коли виданий, місце проживання), телефон. Заява оформлюється під час подачі документів працівником підрозділу ДМС України;

-          платіжний документ (квитанція) з відміткою банку, відділення поштового зв’язку або коду проведеної операції про оплату вартості цієї адміністративної послуги та бланка паспорта;

-          платіжний документ (квитанція) з відміткою банку, відділення поштового зв’язку або коду проведеної операції про сплату державного мита або документ, що підтверджує повне чи часткове звільнення від його сплати;

-          паспорт громадянина України, а для особи, яка не досягла 16 років, - свідоцтво про народження (після прийняття документів повертаються одержувачеві послуги);

Для оформлення другого паспорта/проїзного документа чи одночасного оформлення двох паспортів/проїзних документів громадянин додатково подає заяву, в якій обґрунтовує необхідність здійснення регулярних поїздок за кордон (наприклад: здійснення пасажирських чи вантажних перевезень, участь у спортивних змаганнях чи концертно-театральних гастролях, підприємницька, туристична чи журналістська діяльність тощо). При одночасному оформленні двох паспортів/проїзних документів подаються дві заяви-анкети з одним примірником необхідних документів кожна.
 

Читайте також: Як у Львові виготовити закордонний паспорт для дитини

ГУ ДМС України у Львівській області ще раз наголошує, що кількість робочих місць, де можна буде здати документи для виготовлення біометричних паспортів для виїзду за кордон до кінця січня суттєво збільшиться. На Львівську область розподілено 64 робочих місця проти 22, що працювали до 1 січня 2015 року.

Якщо у вас немає гострої необхідності у виготовленні такого документу, не поспішайте. Дочекайтесь, коли цю процедуру можна буде здійснити без створення зайвого ажіотажу.

Законодавством передбачена можливість мати одночасно 2 закордонних паспорти. Але не більше. Паспорт, у якому є діюча віза, можна залишити, сплативши державне мито у розмірі:

-у звичайному режимі 60,17 грн.

-в оперативному 120, 34 грн.


За інформацією прес-служби ГУ державної міграційної служба у Львівській області.


Читайте також:
22 Січня, 2015 22:56
:ex Дуже дивно, а нащо для быометричного паспорта "Паспорт громадянина для виїзду за кордон (+ 2 ксерокопії)"...
Суперечите самі собі
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!