Пасажири рейсу Мілан-Львів уже понад добу не можуть вилетіти з Італії

6009 0
Пасажири очікують на рейси до Львова у другій половині дня.
Фото: Олена Рибак / Фейсбук

Фото: Олена Рибак / Фейсбук

Пасажири рейсу Мілан-Львів, котрі з учорашнього ранку очікують на виліт до львівського аеропорту, досі залишаються на території Італії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив львівський лікар Роман Машталер, який прямував цим рейсом до Львова.

«Остання інформація: працівники аеропорту організували поселення в готель. На завтра обіцяють переліт до Львова після обіду. Ще раз дякую за репости та допомогу», — написав Роман Машталер.

Читайте також: Які авіарейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Як написала у коментарях очільниця Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська, пасажирів мають доправити до Львова іншими рейсами авіакомпанії.

«Була з ними на зв’язку протягом цілого вечора! Обіцяли всіх розселити та сьогодні відправити або їхнім рейсом сьогодні з Мальпенси Мілану та/ чи іншими рейсами інших авіакомпаній», — написала Тетяна Романовська.

Учора ввечері на офіційній сторінці у Facebook Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького з’явилася інформація, що рейс з Мілана затримали через технічні несправності літака авіакомпанії Ernest Airlines. 

Відтак окрім рейсу з Мілана до Львова, який мав вирушити учора, 24 червня, о 8:00, зі Львова скасували рейс до Мілана (Бергамо), який мав відправитися об 11:45.

Читайте також: Ernest Airlines запустить додаткові рейси зі Львова. Перелік міст

Нагадаємо, пасажири італійського лоукостера Ernest Airlines, який прямував із міланського аеропорту Бергамо до Львова, застрягли в італійському аеропорту через скасований рейс. Офіційного роз’яснення ситуації, що склалася з львівськими пасажирами, від авіакомпанії не надходило.

Додамо, що минулого тижня авіакомпанія Ernest Airlines відкрила прямі рейси зі Львова до Мілана (Мальпенса) та Рима. У грудня 2017 року Ernest Airlines здійснив перші рейси з львівського аеропорту до Неаполя, Венеції та Мілана. Ціни на квитки в один бік стартують від 49 євро.

Довідка

Ernest Airlines — італійська лоукост-компанія з штаб-квартирою в Мілані, яку заснували у 2015 році. Авіаперевізник виконує рейси між Італією та Албанією, Україною, Румунією та Іспанією. У флоті авіакомпанії є чотири літаки: Airnus 319-100 (1) на 144 пасажири, Airnus 320-200 (1) на 180 пасажирів, Boeing 737-400 (2) на 170 пасажирів, які перебувають у мокрому лізингу AlbaStar.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!