Патріарший дім у Львові розпочне реабілітацію медичних працівників

1342 0
Раніше комісія УГКЦ почала видавати людям у безоплатне користування кисневі концентратори.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я починає реабілітацію медичних працівників у Патріаршому домі, що на вулиці Хуторівка. Про це повідомила голова комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я сестра Севастіяна Карвацька.

«Плануємо прийняти близько 200 лікарів з усієї України: Києва, Дніпра, Запоріжжя, Кам’янця-Подільського, Івано-Франківська, Львова. Медики вже подали свої імена на реєстрацію. Також медичні капелани не перестають проходити свій вишкіл, щоб бути якнайкращими у своїй спеціальності»– повідомила сестра Севастіяна Карвацька.

Нагадаємо, що на початку пандемії у Патріаршому домі почали приймати на обсервацію лікарів та медсестер. У грудні комісія УГКЦ почала видавати людям у безоплатне користування кисневі концентратори. Також в УГКЦ заявили, що Церква почала готувати приміщення для лікарів та хворих на Covid-19.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!