Патрульна поліція Львівщини працює в режимі карантину. Що це означає

2394 0
Громадян приймають лише з невідкладних питань і по одному.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

У патрульній поліції Львівської області повідомляють, що управління патрульних для профілактики поширення коронавірусу працюватиме в карантинному режимі.

«Ведеться прийом лише з невідкладних питань, а саме: видача евакуйованого транспортного засобу, повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення)», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Зазначається, що до приміщення запускатимуть лише по одній людині – іншим доведеться чекати у черзі на вулиці.

«З усіх інших питань просимо звертатися до УПП Львівської області письмово, на адресу: 79053 м. Львів, вул. Перфецького, 19, або на електронні пошти: [email protected] та
[email protected]»
, – кажуть в поліції.

Також письмове звернення може бути надіслане через інтернет. У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

Також форму звернення можна заповнити на сайті Патрульної поліції України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!