Патрульні у Львові проведуть нічний велоквест. Як долучитися

2079 0
Такий велоквест проводять другий рік поспіль до Дня Незалежності та річниці запуску патрульної поліції у Львові.
фото: Патрульна поліція Львівської області

фото: Патрульна поліція Львівської області

23 серпня о 22:00 на площі Ринок розпочнеться нічний велоквест, який організовує патрульна поліція Львівської області до своєї третьої річниці, а також до Дня Незалежності. Про це йдеться на сторінці патрульних у Facebook.

До участі запрошують усіх охочих, яким виповнилося 18 років. Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Львівській області Микола Ільчук, усього у квесті братимуть участь 10 команд, які попередньо зареєструються.

Читайте також: На Львівщині викрили митників, які брали хабарі за ввезення «євроблях»

«Суть квесту – розгадувати локації за підказками, а на місці виконувати завдання. Таким чином ми хочемо показати що поліція є ближчою до громадян, а також пропагуємо безпечне користування велотранспортом і здоровий спосіб життя», – говорить він.

У команді має бути 4 учасники, які зобов’язуються дотримуватися правил дорожнього руху та дбати про власну безпеку. У поліції радять користуватися шоломами та світловідбиваючими елементами. Для участі обов’язковою є наявність смартфона з додатком Telegram та доступом до інтернету. Збір команд у повному складі – о 21:45 на площі Ринок.

Зареєструвати команду для участі у квесті можна за посиланням. В аплікаційній формі треба вказати назву команди, прізвища, імена, по батькові та вік учасників, а також контактний номер телефону. Реєстрація триває до 14:00 22 серпня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!