Патрульні у Львові розшукали водія, що збив на переході батька з 2-річним сином та втік

4028 0
Невідомий водій на сірому автомобілі Daewoo Lanos наїхав на пішохідному переході на 54-річного чоловіка та його 2-річного сина.
фото: патрульна поліція львівської області

фото: патрульна поліція львівської області

Львівські патрульні розшукали водія, що збив на пішохідному переході батька з 2-річним сином та втік. Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора увечері на вулиці Широкій, а сьогодні, 5 червня, вранці у патрульній поліції Львівської області повідомили, що знайшли втікача.

Невідомий водій на сірому автомобілі Daewoo Lanos наїхав на пішохідному переході на 54-річного чоловіка та його 2-річного сина. Керманич не зупинився і поїхав геть, проте потерпілий встиг запам'ятати фрагмент номерного знака. Патрульні завдяки камерам Центру безпеки міста встановили автомобіль винуватця і почали його шукати. Тим часом батька та сина шпиталізували.

Читайте також: Майже диверсії, або Чому слід у п'яних водіїв вилучати авто на потреби ЗСУ

Один із екіпажів 2 батальйону виявив авто втікача і зупинив. Водій та пасажир були в стані сильного алкогольного сп'яніння. Так, 39-річного водія передали слідчому, який займався оформленням дорожньо-транспортної пригоди. А пасажири віком 33 та 35 років – поїхали у військомат.

Додамо, що протягом минулої ночі патрульні склали 14 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп'яніння.

Нагадаємо, за два місяці у Львівській області склали понад 500 протоколів на нетверезих водіїв. Із їхньої вини трапилася 31 дорожньо-транспорна пригода, де травмувалося троє людей і одна – загинула. Через це колишній патрульний та активіст Pitbull Lviv Микола Ільчук спільно з 4 іншими громадськими організаціями Львівщини звернулись до голови ОДА 7 травня з проханням видати подібне розпорядження, однак, як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі Львівської ОВА, поки що видавати його не планують. Загалом правом відбирати авто скористалися сім областей України – Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Полтавська, Рівненська та Тернопільська. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!