Патрульні у Львові затримали водія, що п’яним скоїв ДТП і втік

1599 0
42-річний львів'янин вже неодноразово притягався за керування транспортним засобом в стані сп'яніння.
Скріншот відео

Скріншот відео

У суботу, 11 червня, у Львові водій з ознаками сп'яніння вчинив ДТП та втік з місця події. Його вдалося затримали поблизу вулиці Довженка. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини. 

«Вчора патрульні отримали виклик від керманича автомобіля Peugeot RCZ. Він повідомив, що невідомий чоловік з ознаками сп'яніння на автомобілі Volkswagen Golf в'їхав у його транспортний засіб і тікає з місця автопригоди», — йдеться в повдіомленні.

Читайте також: Майже диверсії, або чому слід у п'яних водіїв вилучати авто на потреби ЗСУ

Як з'ясували патрульні, 42-річний львів'янин вже неодноразово притягався за керування транспортним засобом в стані сп'яніння. Цього разу в нього теж були очевидні ознаки нетверезості. Від перевірки він відмовився. На порушника склали три протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Також на нього винесли постанову за відсутність полісу страхування цивільно-правової відповідальності.

Нагадаємо, Львівська ОВА наразі не планує вилучати авто у нетверезих водіїв на потреби ЗСУ. Водночас правом відбирати авто скористалися лише сім областей України – Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Полтавська, Рівненська та Тернопільська. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!