Патрульні затримали водія у Львові з понад 3 проміле алкоголю в крові

3156 0
Водій у сильному стані сп'яніння вчинив ДТП, а під час оформлення заснув.
фото: патрульна поліція львівської області

фото: патрульна поліція львівської області

Сьогодні, 26 липня, львівські патрульні отримали виклик на ДТП, що трапилася близько 11-ї години на перехресті вулиць Мазепи – Тичини. В аварії зіштовхнулися автомобілі Hyundai Elantra та Volkswagen Transporter.

Як повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області, 35-річний водій першого авто, завершуючи поворот ліворуч, не встиг вивернути назад кермо. У винуватця патрульні виявили ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 3,35 проміле.

Під час оформлення двох протоколів: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, а також постанови за відсутність посвідчення водія та страхового полісу, водій заснув. Автомобіль порушника забрав тверезий водій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!