Патрульному, який збив у Львові двох жінок, повідомили про підозру

1686 0
ДТП сталась улітку на вул. Зеленій.
Фото: Ігор Зінкевич / Фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич / Фейсбук

Прокуратура Львівської області оголосила про підозру патрульному 4-го батальйону управління патрульної поліції Львівської області. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівщини. Поліцейського підозрюють у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило ДТП із постраждалими.

Читайте також: У Львові автомобіль в'їхав у зупинку. Є постраждалі

Ідеться про ДТП, що сталась 23 серпня на вул. Зеленій у Львові.

«Інспектор патрульної поліції, який перебував за кермом автомобіля марки «Mitsubishi», проїхав через перехрестя вулиць Зелена – Вулецька, порушив правила дорожнього руху та здійснив наїзд на двох осіб, які переходили дорогу на пішохідному переході», – ідеться в повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, тоді постраждали дві жінки, які отримали травми середньої тяжкості.

Читайте також: У Львові в аварії загинула 3-річна дівчинка, яка їхала без автокрісла

Патрульному повідомили про підозру за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3 років з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!