Політична реклама

ПДВ в 2014 році залишається незмінним

1860 0
Податкова інформує: зниження ставки з податку на додану вартість до 17 відсотків перенесено на 1 січня 2015 року. Відтак, у 2014 році ставка цього податку залишається незмінною.

Тому податкові зобов'язання з податку на додану вартість, що виникають з 1 січня до 31 грудня 2014 оподатковуються за ставкою 20 відсотків. Це передбачено Законом України № 713 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків» від 19 грудня 2013р.

Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на Інформаційно-комунікаційний сектор ДПІ  у Сихівському р-ні м. Львова ГУ Міндоходів у Львівській області.

З детальнішими роз'ясненнями з цього питання можна ознайомитись на веб-порталі Міндоходів або на сайті ГУ Міндоходів у Львівській області.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!