Pegasus Airlines змінить правила перевезення ручної поклажі та час реєстрації

2923 0
Авіакомпанія збільшить час посадки на борт, однак зменшать перелік речей, котрі можна брати на борт.
Фото: pegasus.com

Фото: pegasus.com

Навесні турецька бюджетна авіакомпанія Pegasus Airlines змінює правила перевезення ручної поклажі та час реєстрації на рейс. Зміну правил авіаперевізник пояснює бажанням зробити процес посадки у літак простішим і швидшим. Про це повідомляє сайт avianews.com.

Із 1 березня пасажири лоукостера зможуть перевозити у салоні літака тільки один основний предмет та невелику сумку. Зайві речі можуть вилучити під час посадки чи у самому літаку та розмістити у багажному відсіку. 

Окрім цього, вводяться нові терміни закінчення реєстрації на рейси. Реєстраційні пункти в аеропорті закриватимуться за 45 хвилин до вильоту на внутрішніх рейсах та за годину для міжнародних рейсів. 

Читайте також: Скільки українці готові платити за авіаквитки. Перелік

Наразі авіакомпанія дозволяє брати на борт літака один основний предмет габаритами 55х40х20 см і вагою до 8 кг, а також невелику сумку, верхній одяг, пакет із товарами Duty Free, парасольку, дитячий візочок чи ліжко, фотоапарат, книги та поліграфію, інвалідний візок та ноутбук.

Щодо часу реєстрації, то до кінця зими пасажири Pegasus Airlines мають закінчити реєстрацію за 30 хвилин для внутрішніх напрямків та за 45 хвилин до вильоту для міжнародних рейсів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!