Перед другим туром виборів поліція Львівщини перейшла на посилений режим роботи

1446 0
Службу несуть близько 8,5 тисяч правоохоронців.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

На час другого туру виборів поліція Львівщини перейшла на посилений варіант несення служби. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Львівщини.

До охорони публічного порядку на Львівщині залучено близько 8,5 тисяч правоохоронців. 12 окружних виборчих комісій на Львівщині вже перебувають під цілодобовою охороною поліції.

Читайте також: Патрульна поліція та Prometheus запускають онлайн-курс з безпеки та оборони. Деталі

Разом з працівниками ГУ Нацполіції Львівщини службу несуть працівники патрульної поліції Львівської області, військовослужбовці Нацгвардії, працівники ДСНС, офіцери й курсанти Львівського університету внутрішніх справ та прикордонники.

«Працює координаційний штаб для моніторингу ситуації на місцях та належного управління нарядами поліції. Також створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на повідомлення про скоєння правопорушень та порушень виборчого законодавства, працюватимуть додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів», – кажуть в поліції Львівщини.

Читайте також: Поліція Львівщини отримала 37 повідомлень про порушення на виборах

Поліцейські закликають мешканців не порушувати виборче законодавство, бути взаємоввічливими та толерантними під час волевиявлення. У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення, звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!