Перед ляльковим театром у Львові ліквідують парковку

3816 0
Простір перед входом у театр ляльок зроблять пішохідним.
фото: Google Maps

фото: Google Maps

Простір перед ляльковим театром закриють для паркування та облаштують там пішохідну зону. Таке рішення ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху сьогодні, 31 жовтня.

Читайте також: Шекспір, туристи й сортування сміття. Як зміниться львівський ляльковий театр

За словами директорки театру Уляни Мороз, несанкціонована парковка перед входом у театр є небезпечною для відвідувачів вистав.

Упродовж двох тижнів для блокування паркування з боку вулиці Гонти мають встановити зйомні стовпчики (щоб могла заїхати спецтехніка), а з іншого – незйомні.

Читайте також: У центрі Львова перевірять наземні парковки

Додамо, що проект облаштування громадського простору у сквері навпроти Лялькогового театру у Львові подали на Громадський бюджет. Тут пропонують облаштувати мистецький, студентський та відпочинковий простори для вуличних подій, зелені насадження, фонтан та амфітеатр. За попередніми розрахунками, бюджет простору становитиме майже 3 млн гривень.

Нагадаємо, що у Львові змінили вартість абонементів для паркування.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!