Перед Оперним театром у Львові запрацював головний фонтан міста. Фоторепортаж

1305 0
Зважаючи на воєнний стан, сухий фонтан працюватиме без музичного супроводу.
фото івана станіславського/твоє місто

фото івана станіславського/твоє місто

У Львові на площі перед Оперним театром запрацював головний фонтан міста. За словами керівника Галицької районної адміністрації Андрія Зозулі, процес запуску фонтану тривав кілька днів, бо треба було очистити, перевірити та протестувати обладнання.

Цьогоріч, зважаючи на воєнний стан, сухий фонтан працюватиме без музичного супроводу. Він працюватиме щоденно з 10.00 по 22.00. Підсвітку залишили, її вмикатимуть з 17.00 по 21.10.

Нагадаємо, після зимової перерви у Стрийському парку запрацював фонтан «Івасик-Телесик». А  перед Великодніми святами увімкнули львівські фонтани «Водолій», «Криниця з левами» на вул. Коперника та на площі Митній. Фонтани на пл. Ринок та пл. Марійській закриті захисними металевими конструкціями, тож вони не працюватимуть.

Фото Івана Станіславського/Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!