Політична реклама

Перед святами в Україні подорожчає м'ясо

1448 0
З наближенням Нового року та Різдва ціни на м'ясо можуть вирости до 70 грн за кілограм, а на сало - підскочити у ціні до 50 грн, прогнозують експерти.

Крім того, за її словами, будуть дорожчати і традиційні святкові мандарини та апельсини. Іспанські мандарини вже в деяких мережах продають по 18 грн/кг (було по 16), а єгипетські - по 15 (були 13-14), пише "ТСН".

Також фахівці повідомили, що потепління, яке синоптики обіцяють вже на поточний тиждень, пригальмує ріст цін на овочі, оскільки в сильні морози їхня вартість зростає через складність зберігання та доставки.

Картоплю будемо купувати в січні по 2,5-2,8 грн/кг, морква і буряк - по 3,1-3,2, цибулю - по 2,2-2,3 грн/кг, а наші яблука не по 6,5-7, як зараз, а по 8-9.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!