Перехід на Windows 10 буде автоматичним: деталі

2245 0
Компанія Microsoft з наступного року розпочинає завантажувати операційну систему (ОС) Windows 10 на комп'ютери з Windows 7 і 8 у якості "рекомендованого" оновлення.
фото: www.rbc.ua

фото: www.rbc.ua

Про це повідомили в корпоративному блозі ОС. Апдейт викачуватиметься автоматично через Windows Update ("Центр оновлення"), якщо таку функцію не відключено на пристрої.

Читайте також: У Microsoft розповіли про справжнє призначення ігор «Сапер» та «Косинка»

Користувачам, тим не менш, все ж буде надано вибір, встановлювати "десятку" чи ні. Як пояснив куратор Microsoft з Windows і пристроїв Террі Майерсон, діалогове вікно з відповідним запитанням відобразиться лише одного разу. Якщо користувач погодиться з установкою, у нього буде можливість повернутися назад до старої ОС протягом 31 дня.

Нагадаємо, улітку корпорація Microsoft запустила в продаж нову операційну систему Windows 10. За словами представників корпорації, нова операційна система буде спільною для всіх видів пристроїв: від персональних комп'ютерів і смартфонів до ігрових консолей.

Джерело: РБК-Україна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!