Перехрестя Мечникова-Личаківської відкриють наприкінці липня

1999 0
Заплановані ремонтні роботи на Личаківській триватимуть до кінця року.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Відновити рух транспорту по вулиці Мечникова планують після 25 липня, повідомив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий. За його словами, трамваї курсуватимуть по маршруту №7 – спочатку по Личаківській, а відтак по вулиці Мечникова на Погулянку.

 «Трамвай буде їздити по вул. Личаківській, буде повертати по вул. Мечникова. Ми дамо необхідну кількість вагонів, щоб транспортне сполучення було на належному рівні», -- цитує слова мера прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові до грудня обмежать рух на вулиці Чернівецькій. Схема

За словами мера, роботи по вулиці Личаківській триватимуть до кінця року. «Там складні роботи, бо багато часу забирає інженерія, колектор, водогін. Основний час йде на прокладання мереж», -- зазначив міський голова.

Ремонт вулиці Мечникова до перетину з Личаківською триває з грудня 2015 року. Перехрестя цих вулиць закрили для руху навесні 2017 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!