Перекритих вулиць у Львові стало більше. Повний перелік

3835 0
Від сьогодні, 1 вересня, для мешканців міста та львівської транспортної системи розпочнуться своєрідні випробування. Львів’яни повертаються з відпусток, студенти приїжджають на навчання, а діти нині йдуть до шкіл на «перші дзвоники». Разом з тим, чимало вулиць міста лишаються перекритими, а від сьогодні до цього переліку додалася ще одна.
фото: lvivforyou.com, dnepr.info, ngs22

фото: lvivforyou.com, dnepr.info, ngs22

1. Ще 8 серпня стартували роботи з реконструкції проспекту Свободи – на ділянці від вулиці Академіка Гнатюка до вулиці Вороного. Непроїзним для транспорту він буде орієнтовно до 1 жовтня. Через ремонтні роботи перехрестя пр. Свободи – вул. Гнатюка від 15 серпня до 20:00 год. 10 вересня перекрите для руху.

2. Також 8 серпня перекрили ще одну частину вулиці Лисенка на ділянці від вулиці Короленка до вулиці Миклухо-Маклая. Роботи триватимуть до 1 жовтня. Вулицю замостять мозаїчним каменем та відремонтують тротуари. Окрім того, відремонтують мережі зовнішнього освітлення.  

Читайте також: У центрі Львова змінюється рух маршруток. Схема

3. На ремонт закрили вулицю Богомольця. Замість старого асфальту, вулицю замостять бруківкою. Окрім того, на вулиці знімають верхній шар старого асфальту, натомість вулиця буде замощена бруківкою, облаштують нові тротуари. Роботи завершать орієнтовно до 20 вересня.

4. Від 3 серпня і до кінця року для виконання ремонтних робіт закрили вулицю Свенціцького на ділянці від вулиці Мушака до вулиці Франка.

5. Для проведення підготовчих робіт з будівництва житлового будинку на вулиці Поповича, 6а, до 27 вересня дорожники обмежать на цій вулиці  рух транспорту.

6. З 1 вересня обмежили рух транспорту на вулиці Сихівській, у зв’язку з проведенням реконструкції дороги (фрезерування проїзної частини). На час ремонту буде організовано реверсний рух. Обмеження діятимуть на відрізку: проспект Червоної Калини – вулиця Зелена, – інформує прес-служба міськради й пропонує львів’янам ознайомитися зі схемами організації руху.

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!