Політична реклама

Перелік документів для отримання перепустки у пішохідну зону Львова

1633 0
Право на в’їзд автотранспорту на територію пішохідної зони надається мешканцям, які проживають та зареєстровані на території пішохідної зони.

Це право також поширюється на власників житлових приміщень, які знаходяться на території пішохідної зони, їх подружжя, що має власний автомобіль або управляє транспортним засобом на підставі доручення, при наявності технічного паспорта на автомобіль та посвідчення водія, - інформує прес-служба ЛМР.

Для отримання  перепустки для в’їзду на територію  пішохідної зони потрібно звернутись з необхідним пакетом документів у Центр надання адміністративних послуг в  Галицькому районі (м. Львів, вул. Ф. Ліста, 1, каб.№10).

Перепустка  видається у триденний термін з моменту звернення мешканців та дійсна протягом 1 року.

Для отримання  перепустки необхідно подати такі документи:

  • ·Заяву на ім’я голови Галицької районної адміністрації із зазначенням причин чи необхідності в’їзду на територію пішохідної зони.
  • ·Копію технічного паспорта на транспортний засіб, на який оформляється перепустка, або нотаріально засвідчену копію доручення на право водіння транспорту.
  • ·Копію посвідчення водія.
  • ·Копію паспорта громадянина.

 

Проте, така перепустка не надає права на стоянку та паркування автотранспорту на території пішохідної зони.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!