Політична реклама

Перелік напоїв, що сприяють омолодженню

1579 0
Як показали дослідження, є напої, які володіють ефектом омолодження, а їх вживання значно сповільнить старіння.

Так, сік рожевого грейпфрута дозволить шкірі залишатися гладкою та молодою. До складу цього соку входить лікопін, який розгладжує зморшки, пише vkurse.ua.

Невелика кількість алкоголю запобігає розвитку хвороби Альцгеймера. Але не варто забувати, що велика кількість спиртного знищує клітини мозку, що може призвести до порушень пам‘яті та свідомості, а також спровокувати алкогольну залежність.

Какао чинить благотворний вплив на серце. До складу напою входять флаваноли, які зберігають молодість, а також здоров’я кровоносних судин. Це знизить ризик підвищення артеріального тиску і такого захворювання, як діабет.

Сік буряка покращує кровотік в мозку, особливо в його лобовій частці. А це запобіжить когнітивним порушенням.

Соєве молоко запобігає виникненню зморщок. Це відбувається за рахунок ізофлавонів, що міститься в ньому, які перешкоджають розпаду колагену.

Морквяний сік потрібен для пам'яті. До його складу входять лютеолін, який сприяє зменшенню запалення, яке призводить до когнітивних змін.

Вода благотворно впливає на дихальні шляхи. Вона запобігає сухості, що приводить до неприємного запаху з рота і гіркого присмаку, а також зберігає вологість губ та горла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!