Політична реклама

Перелік продуктів, які забирають сили

1586 0
Американські вчені склали список продуктів, які викликають втому і безсилля.

Очолюють рейтинг спиртні напої, інформує Вголос.

Вчені зазначають, що алкоголь викликає сонливість, яка не розслабляє. На їхню думку, сон в алкогольному сп'янінні не відновлює сили організму.

Наступними у списку продуктів, що викликають безсилля, йдуть солодощі. Вони підвищують рівень глюкози в організмі, який потім різко падає. При цьому процесі людина відчуває занепад сил.

На третьому місці розмістилася м'ясо індички. Білки, що в ньому містяться знижують працездатність через свій релаксуючий ефект.

Четверте місце отримали борошняні продукти, у тому числі макаронні. Вони, як і солодощі, призводять до стрибків в крові глюкози.

Замикає п'ятірку продуктів смажена їжа. Як стверджують вчені, вона віднімає в організму багато сил на перетравлення і дратівливо впливає на травний тракт.

Тим часом, побороти почуття безсилля і втоми дозволяють продукти, що заповнюють дефіцит заліза, - шпинат, яблука, буряк, гречана крупа, квасоля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!