Політична реклама

Перелік продуктів якими не можна тамувати голод

2104 0
Продукти, якими українці звикли втамовуваи голод на ходу, можуть бути дуже небезпечними для здоров’я.

Перелік продуктів, які швидко готуються, але шкодять організму людини, пропонує Вкурсе.

Ковбаса — це продукт, в якому зараз складно знайти м‘ясо. Крім цього, в ковбасі криється величезна кількість холестерину, а також консервант нітрін натрію, який викликає рак стравоходу.

Швидкі каші — також слід прибрати з повсякденного меню. Для прискорення процесу готування зерновим міняють структуру, і повільні вуглеводи блискавично стають крохмалем, який тут же відкладається на боках. Крім цього, в такі каші додають цукор, який ще більше шкідливий для фігури.

Сухі сніданки — напівфабрикати, в яких не залишилося жодного вітаміну. Сухі сніданки отримують через екструзію — борошно, цукор і ін. перетворюють на єдину масу, а потім створюють сам продукт - кульки, зірочки і т.д.

Промислові сухофрукти також можна сміливо вносити до чорного списку. Перед тим, як виставити їх на прилавки, сухофрукти обробляють сірчаною кислотою та лугом, а також вимочують у цукрових сиропах.

Солодкі сирки в більшій мірі складаються не з сиру, а з цукру. У цей продукт також додають рослинні жири, барвники, штучні ароматизатори і консерванти.

Соки в пакетах. Ці соки складно назвати натуральними, адже їх розбавляють з цукром, лимонною кислотою і т.д. Відновлені соки взагалі містять велику кількість шкідливих вуглеводів, а те, що ти приймаєш за м’якоть манго може виявитися буряком!

Мюслі — також проходять масштабну первинну обробку та втрачають свої корисні якості. У підсумку, вуглеводи перетворюються з «повільних» у швидкі цукри. Крім того, у складі мюслів багато чистого цукру та інших джерел порожніх калорій.

Плавлені сирки. Перше, що потрібно знати: сири при термообробці втрачають свої корисні властивості, перетворюючись на суцільний жир. Крім цього, робляться такі сирки з сирних відходів, які не можна продати цілісним шматком.

Сухарики і чіпси. Найчастіше ці продукти готуються на дешевих рослинних жирах і наповнені великими дозами підсилювачів смаку, які лише підсилять голод, жодних вітамінів там немає.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!