Політична реклама

Перелік сервісів для безкоштовних дзвінків по всьому світу

31619 0
Бути на зв’язку з потрібними людьми сьогодні дають можливість багато онлайн сервісів. Їх перевага над популярним Skype в тому, що вони також дозволяють здійснювати дзвінки на телефон.

Якщо ви часто подорожуєте, або маєте багато ділових партнерів, друзів чи родичів за кордоном, вам обов’язково знадобиться інформація про дзвінки через інтернет. Все що потрібно для такого спілкування – підключення до мережі, навушники та мікрофон.

 

1. Evaphone

З цього сайту можна зателефонувати куди завгодно, просто набравши номер у верхній частині сторінки. У Evaphone є навіть  російський інтерфейс. Після того, як ви вичерпаєте ліміт безкоштовних дзвінків, потрібно буде оплатити послугу.
Проте, ціни там невисокі, дешевші ніж в Skype.

 

2. PokeTalk

Щоб дзвонити за допомогою цього сайту не потрібні мікрофони і навушники. Дзвонити можна прямо з мобільного. Ліміт - 50 дзвінків на місяць з обмеженням 10 хвилин на один дзвінок.

 

3. Calleasy

У цього сайту є лише одне обмеження на безкоштовні дзвінки. Можна телефонувати скільки завгодно у країни, дзвінки в які коштують дешевше 5 євроцентів за хвилину. У тарифній сітці сервісу таких країн близько п'ятдесяти.


 

4. FreeCall

Щоб скористатися цим сервісом, потрібно завантажити невеликий додаток (Windows, Linux, Mac). Після цього можна дзвонити в будь-яку країну і навіть надсилати безкоштовні sms. Ліміт дзвінків - 300 хвилин на тиждень. Перераховувати хвилини на наступний тиждень не можна.


 

5. iCall

Сервіс використовує інтернет-з'єднання, щоб перетворити комп'ютер на телефон, підключаючи його до телефонної мережі. Можна дзвонити безкоштовно скільки завгодно, але тільки в США і Канаду, з обмеженням 5 хвилин на дзвінок. Зате є додаток для iPhone і iPod Touch.


 

6. MediaRing Talk

Безкоштовні дзвінки в деякі глобальні «регіони» - США, Центральна Азія, Канада, Австралія. Для дзвінків можна використовувати мобільний телефон.


 

7. Globe 7

Це щось на зразок віджету, який вбудовується в месенджер та інші програми. Крім, власне, дзвінків по всьому світу, є ще відправка безкоштовних sms, онлайн-радіо і ще безліч необов'язкових, але непоганих бонусів. Доступно для Windows, Mac, Linux.


 

8. Jaxtr

Для того, щоб спробувати подзвонити за допомогою цього сервісу потрібно спочатку зареєструватися. Сервіс видає Вам телефонний номер, з якого можна дзвонити безкоштовно прямо в браузері.


 

9. Flash2Voip

Дзвінки в більш ніж 30 країн прямо з браузера. Нічого скачувати не потрібно, просто набираєте номер і чекаєте. Як зрозуміло з назви - додаток побудовано на Flash, що може відштовхнути деяку частину аудиторії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!