Перелік спортивних об'єктів Львова та області: де подивитись онлайн

4027 0
На території Львівської області обліковано 5 392 спортивні споруди різної форми власності, типу чи категорії. Із них до Єдиного електронного всеукраїнського реєстру спортивних споруд внесено 3 079 спортивних об’єктів Львівщини, ще 892 – на стадії реєстрації.
фото: www.sportsporudy.gov.ua, www.depo.ua, diving.lviv.ua, wikimapia.org

фото: www.sportsporudy.gov.ua, www.depo.ua, diving.lviv.ua, wikimapia.org

Про це інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації. «Показник паспортизації спортивних споруд Львівщини є одним із найвищих в Україні. У відносних цифрах він становить 57 відсотків, а з урахуванням тих споруд, які знаходяться у стадії реєстрації, - 73 відсотки», – повідомив начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.

Читайте також: Львів'яни можуть поскаржитися на порушників паркування онлайн

За словами Юрія Майбороди, найбільше спортивних споруд функціонує у Львові – 1 170 та у  Жидачівському і Сокальському районах, де зафіксовано 349 та 328 спортивних об’єктів відповідно. «На відміну від Львова, де паспортизовано лише 19 відсотків спортивних споруд, у цих районах усі об’єкти уже подано до реєстру», - підсумував Юрій Майборода.

Переглянути перелік спортивних споруд Львова та області можна ТУТ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!