Як у львівському ОХМАТДИТі діє унікальна мультифункціональна їдальня. Відео

3836 0
У львівському ОХМАТДИТі відбулося подвійне свято. Маленькі пацієнти із радістю виготовляли листівки для найдорожчих під час майстер-класу. А лікарі тішилися подарунком від меценатів – рулонними шторами, яких давно бракувало для комфорту дітей.

Майстер-клас із виготовлення листівок ініціювала компанія, яка раніше облаштувала для маленьких пацієнтів простір для відпочинку. Таким чином стара їдальня перетворилася на мультифункціональну кімнату для дозвілля та відпочинку дітей.

Упіймати перший «Подих весни» разом із пацієнтами ОХМАТДИТу намагалася Уляна Дорош, керівник студії творчого проекту Art Prostir. 

«Я думаю, що на цьому майстер-класі все тільки починається. Така робота дарує натхнення працювати далі, розвиватися, творити щось цікавіше і вносити в життя цих дітей нотки творчості», – каже мисткиня.

Також меценати придбали для приміщення оновленої їдальні та палат, що розташовані на сонячній стороні будівлі, спеціальні рулонні штори.

«Єдине, чого нам у цій їдальні бракувало, це були ролети для вікон. Тому що у сонячні дні дуже важно перебувати в цьому приміщенні, а воно у нас є мультифункційне: тут працює психолог, а також бавляться та їдять діти. Вдень діти не могли тут дивитися мультики по телевізору. Ми тішимося, що знову відгукнувся наш спонсор ТОВ «Львівський будівельний холдинг», який придбав нам ці рулонні штори. Велику знижку надав також магазин «Ваш інтер’єр», – розповіла Андріана Мальська.

Наразі у педіатричному відділенні ОХМАТДИТу працюють над облаштування окремого кабінету для психолога, де б він міг конфіденційно працювати із дітками. Допомогти лікарні можуть усі охочі через БФ «Здорові діти». Доки ж новий кабінет ще тільки у планах, психолог каже, що було б добре хоча б отримати шахи та шашки для старших дітей.

Читайте також: Львівський «ОХМАТДИТ». Шанс на «одужання»

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!