Перемога у заключний день. Львів'янка Олена Старікова завоювала срібло для України

3341 0
Олена Старікова здобуває третю олімпійську медаль серед спортсменів Львівщини!
Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Фото: Відділення НОК України у Львівській області

На велодромі Ідзу завершилися змагання зі спринту серед жінок на Олімпійських іграх 2020 року. Львів'янка Олена Старікова у жорсткому суперництві з 38-ма велосипедистками із 18 країн світу стала другою найкращою спринтеркою планети. Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області.

Читайте також: Львівська борчиня виборола бронзу для України на Олімпіаді у Токіо

У півфіналі Олена Старікова перемогла у двох заїздах представницю Гонконгу Лей Вайсі, випереджаючи її, відповідно, на 0.128 і 0.040 секунди.

А у фіналі Олена дала бій рекордсменці світу з Канади Келсі Мітчелл. Перевага суперниці у двох фінальних заїздах склала 0.061 і 0.064 секунди відповідно.

Читайте також: Львівський каратист здобув бронзу на Олімпіаді у Токіо

Для України – це 19-та олімпійська медаль - одна золота, 6 срібних і 12 бронзових. У підсумку Україна на 43-у місці у медальному заліку. Олена Старікова здобула третю олімпійську медаль серед спортсменів Львівщини. Львівську область в Токіо представляли 8 спортсменів. Бронзові медалі Олімпіади раніше здобули борчиня Алла Черкасова і каратист Станіслав Горуна.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!