Політична реклама

Переможцем конкурсу «Твоє місто восени» став Володимир Кривецький

1584 3
Медіа-портал "Твоє місто" оголошує фотоконкурс «Твоє місто восени» завершеним. Переможцем став Володимир Кривецький.

 Його фотографія "Осінь в гаю" набрала найбільшу кількість голосів - 828.

За фото, яке визнане читачами порталу "Твоє місто" найкращим фото осіннього Львова-2011, його автор отримає приз від партнера конкурсу - компанії "Техпром" - мобільний телефон Nokia C5-03 Graphite Black. 

Подарункові комплекти від мережі магазинів "Brocard" також отримають 7 інших учасників конкурсу, які, на думку редакції порталу "Твоє місто", зробили найцікавіші фото, що відтворюють настрій нашого міста.

Це - Тарас Тучапський, Орест Якобчук, Андрій Козак, Віталій Галак, Валентина Гіряк, Назар Шимоне-Давида, Микола Волошин, Альона Кривенко.

Офіційне вручення подарунків відбудеться вже у понеділок, 5 грудня. Про деталі нагородження усіх переможців буде повідомлено електронною поштою.

Упродовж останніх днів конкурсу лідери голосування часто змінювались. І, як з`ясувалось, не завжди чесно. Тому перед тим, як зупинити голосування, портал «Твоє місто» відрахував голоси з одних і тих самих ip-адрес, які були зафіксовані адміністраторами під однією фотографією та кваліфіковані як автоматизоване накручування голосів (подекуди таких було близько тисячі).

Усі наступні конкурси на порталі супроводжуватимуться складнішим механізмом голосування.

 



Читайте також:
8 Грудня, 2011 22:36
Марта (інша) Якийсь злобний і цілком необ`єктивний коментар Миколи! Якесь несерйозне і безглузде звинувачення організаторів! - Місто зробило конкурс, а йому шота нє нрацца???!!!...
1 Грудня, 2011 19:00
rocero переміг найкращий, решта лузери...
1 Грудня, 2011 17:38
Микола Понятно, кто фальсифицировал, те и победили. Да а кроме фото Львова есть еще победители? Ну проводили ли бы конкурс среди только среди фото Львова, очень чувствуется предвзятое отношение, честно. Видите только Львов, других городов для Вас нет, очень жаль.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!