Обмеження роботи кафе та патрульні в школах. Головні події дня у Києві

724 0
Дайджест новин за 31 серпня.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Обмеження роботи кафе та ресторанів

У Києві з 1 вересня заклади громадського харчування зможуть працювати не пізніше, ніж до 22:00. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста.

Обмеження руху транспорту на Подільському узвозі

На Подільському узвозі у зв’язку з ремонтом покриття з бруківки частково обмежать проїзд автотранспорту з 1 вересня до 20 жовтня. Дорожники починають оновлювати покриття у крайній правій смузі від вул. Кирилівської до вул. Овруцької (на підйом), а також ремонтують тротуари.

У зв’язку із цим на Подільському узвозі вводяться додаткові тимчасові обмеження руху. Про рекомендовані маршрути об’їзду та зміни у роботі громадського транспорту читайте на сайті Tvoemisto.tv за посиланням

Дерусифікація музею Булгакова

Спілка письменників пропонує закрити музей Булгакова у Києві. Натомість вони пропонують створити музей українського композитора Олександра Кошиця.

Перенесення осінніх канікул в школі на зиму

Департамент освіти і науки КМДА попередив, що осінні канікули у київських школах цього року можуть перенести на зиму. Однак наразі навчання і канікули відбуватимуться за такою структурою: осінні канікули будуть з 31 жовтня по 6 листопада; зимові – з 24 грудня по 8 січня; весняні – з 27 березня по 2 квітня.

У Київській області за деякими школами закріплять патрулі 

За тими школами Київської області, які працюватимуть в новому навчальному році в режимі офлайн або за змішаною формою, будуть слідкувати групи патрулювання патрульної поліції. У разі обстрілів поліцейські першочергово будуть їхати до навчальних закладів. Мета «А» – надати первинну медичну допомогу в разі необхідності, «Б» – забезпечити евакуацію та будь-яку необхідну допомогу.

Вибухи через розмінування

31 серпня в ряді населених пунктів Київської області відбувалось розмінування, відповідно, можна бути чути вибухи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!