Політична реклама

Перепустки для в'їзду на вулицю Стрийську у Львові видаватимуть з 15 травня

1073 0
З 15 травня у Львові почнуть видавати перепустки львів’янам, які мешкають на вул. Стрийській (неподалік стадіону «Арена Львів») за допомогою яких вони зможуть заїжджати на вул. Стрийську. Про це повідомив заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.

«В дні проведення Євро вулиця буде закритою за чотири години до початку матчу і ще три – після його закінчення. Доїзд на роботу приватним транспортом в транспортний периметр стадіону, як і в пішохідну зону, буде заборонений. Ми пропонуємо доїжджати на роботу, користуючись громадським транспортом або залишати приватний транспорт за межами цієї зони і доходити пішки», – сказав Олег Вілюра.

Як інформував ZAXID.NET, департамент «Євро-2012» Львівської міської ради також видаватиме перепустки на в’їзд у центральну частину міста, яка буде закрита на час проведення Євро-2012.

Додамо, сьогодні відбудеться генеральне тестування Львова до Євро-2012. У тестовому режимі відбудеться матч 1/2 Національного Кубка шкільного футболу Євро-2012 серед школярів на стадіоні «Арена Львів». З 16:30 до 20:30 перекритими будуть вул. Стрийська, Шота Руставелі та пл. Петрушевича. Об’їзд здійснюватиметься сусідніми вулицями.

Нагадаємо, 8 червня відбудеться перший матч та відкриття Турніру. У Львові відбудуться три матчі фінального турніру: 9 червня зіграють Німеччина та Португалія, 13 червня зустрінуться Данія та Португалія, і 17 червня – Данія і Німеччина.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!