Політична реклама

Перепустки для в`їзду в центр Львова на Євро-2012 видаватимуть вже цього тижня

1452 0
Як поінформував заступник директора департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Вілюра, перепустки для заїзду у центральну частину міста та територію, прилеглу до стадіону «Арена Львів», видаватимуть з кінця цього тижня.

Як поінформував заступник директора департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Вілюра, перепустки для заїзду у центральну частину міста та територію, прилеглу до стадіону «Арена Львів», видаватимуть з кінця цього тижня.

«В нас існує так звана пішохідна зона в дні матчів – це мале транспортне кільце, яке проходить по вулиці Університетській, по вулиці Стефаника, вулиці Дудаєва, виходить на вул.Івана Франка, вул.Підвальну, ринок Добробут. В ці дні в цій зоні забороняється рух всього транспорту, крім спеціальних, електротранспорту і громадського транспорту, а також дозволяється рух автомобілів, які мають акредитацію УЄФА.

В інші дні в нас будуть незначні обмеження - буде закриватися проспект Свободи на відрізку до фігури Матінки Божої, проїзд по вул.Коперника до пр. Свободи, до пр.Шевченка на вул.Личаківську через пл. Галицьку буде відкритий в одну сторону, буде закритий пр. Свободи зі сторони площі Галицької, вул. Валова буде відкрита так само для проїзду і вулиця Підвальна до вулиці Лесі Українки буде відкрита, вулиця Торгова відкрита. Тобто будемо працювати реально в режимі звичайного вихідного дня.

 

Я можу сказати певні правила, якими ми користуємося і будемо приймати рішення, надати чи не надати перепустки. Перш за все, це зрозуміло ми даємо перепустки державним установам ти організаціям, проте це будуть вихідні дні, тому ми до цього підходимо диференційовано. Не видаються перепустки громадянам, які навіть якщо проживають в цьому районі, але не мають підтверджуючого документу, що вони там чи орендують житло, потрібен відповідний договір оренди чи прописка, якщо є право власності і нема прописки ми не зобов'язані в таких випадках надавати перепустку. Не буде надаватися перепустка громадянам, котрі можуть доїхати до місця проживання в обхід транспортного периметру вулиці Стрийської. Наприклад, мова йде про вулицю Гашика, на яку можна заїхати з  Хуторівки, відповідно ми обмежуємо видачу перепусток. Так само звертається багато організацій про видачу перепусток для машин, які возять управлінський персонал. Тут теж треба підходити диференційовано. Так само не видаються перепустки для доїзду працівників підприємства на власному автотранспорті на роботу.

Дуже важливо, щоб мешканці зрозуміли, що ці обмеження стосуються в основному тільки днів проведення матчу – 9, 13 та 17 червня.  Всі інші дні місто буде функціонувати в нормальному режимі», - зазначив Олег Вілюра.

Нагадаємо, зразок заяви для отримання перепустки та схеми з обмеженням руху транспорту знаходяться на сайті Приймаючого міста Львів www.uefaeuro2012.lviv.ua в розділі «Львів’янину».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!