Перерахунок голосів підтвердив перемогу Михайла Бондара у 119 окрузі

2218 0
Раніше позов подали кандидат від «Слуги Народу» Орест Кавецький та самовисуванець Віталій Кравчук.
Фото: slovoidilo.ua

Фото: slovoidilo.ua

Перерахунок голосів у 119 виборчому окрузі підтвердив перемогу Михайла Бондара, якого висунула «Європейська солідарність». Про це повідомляє ОПОРА Львів на своїй сторінці у Фейсбуку.  

ОВК №119 завершила повторний підрахунок голосів виборців на шести дільничних виборчих комісіях. Відповідно до результатів, перемогу кандидата від партії «Європейська солідарність» підтвердили. Різниця між Михайлом Бондаром та кандидатом «Слуги народу» Орестом Кавецьким зменшилася від 140 до 139 голосів виборців.

Читайте також: Львівське лобі. Хто зі Львова та області проходить до Верховної Ради

Нагадаємо, що Львівський окружний суд задовольнив позов кандидатів у нардепи у 119 окрузі та зобов’язав дільниці перерахувати голоси. За рішенням суду, ОВК мала перерахувати голоси на шести дільницях 119-го округу, де за результатами опрацювання 100% протоколів переміг Михайло Бондар.

Позов подали кандидат від «Слуги Народу» Орест Кавецький та самовисуванець Віталій Кравчук. Орест Кавецький отримав на виборах 15,39% голосів, а Михайло Бондар, якого висунула «Європейська Солідарність» – 15,57%.

Додамо, що 119-й виборчий округ охоплює Бродівський, Буський, Радехівський та частину Кам’янка-Буського району.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!