Переселенці у Львові скаржаться, що їм не хочуть віддавати в оренду житло

4852 0
У Львові переселенці скаржаться, що львів'яни відмовляються їм віддавати квартири в оренду. Тому вони місяцями не можуть знайти житла.
Фото: infomorshyn.com.ua

Фото: infomorshyn.com.ua

За словами переселенців, не хочуть мати справи з ними і маклери. Якщо чують російську, одразу ж питають звідки приїхали, якщо люди кажуть, що з Донецька, – відмовляють, пише Zaxid.net.

«Нас зразу ж спитали звідки ми, тільки ми сказали, що зі сходу, до нас повернулись спиною і не захотіли спілкуватись. Їм було байдуже, що я вагітна, що в мене син», – розповіла переселенка з Донецька Женя.

Однак самі ріелтери пояснюють, львів'яни просто не довіряють переселенцям. Адже у травні і червні масово знімали житло на короткий термін, а потім виїхали. Тож їх вважають непостійними і неплатоспроможними клієнтами.

Водночас експерти запевняють, що важко знайти квартири не лише переселенцям, а й львів'янам. Адже через те, що багатьох переселенців заселили в гуртожитки, більше квартир почали знімати студенти. Відтак ціни зросли щонайменше на 500 грн. Та маклери обіцяють: за місяць, коли спаде ажіотаж, ціни впадуть як мінімум на 10%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!