Переселенці на Львівщині отримають фінансову допомогу на криптогаманець

1365 0
Її нараховуватимуть на криптогаманець, згодом потрібно буде вивести на банківську картку.
Фото ЛОДА

Фото ЛОДА

Ще 1000 вимушених переселенців, які живуть на Львівщині, зокрема у Сокальській і Червоноградській громадах, отримають фінансову допомогу від криптовалютної біржі Binance Charity. Загалом на допомогу переселенцям в області витратять 1,2 млн доларів США. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Допомога у розмірі 75 доларів на місяць, яка нараховуватиметься впродовж трьох місяців, передбачена для жінок з числа ВПО. Насамперед, для матерів неповнолітніх дітей та багатодітних, людей з інвалідністю і похилого віку. ВПО у Львівській області виплатять орієнтовно 1 мільйон 200 тисяч доларів», – зазначив він.

Читайте також: У Львові відкриють Національний реабілітаційний центр «Незламні», аналогів якому немає у світі. Візуалізація

Йдеться про 1000 переселенців, яких розмістили у прихистках Сокальської та Червоноградської територіальних громад.

Допомогу від криптовалютної біржі Binance Charity нараховуватимуть на криптогаманець. Після реєстрації її потрібно вивести на банківську картку. Допоможуть у цьому благодійна ініціатива «Паляниця» та працівники ГУ Нацсоцслужби у Львівській області, які працюють при прихистках.

Додамо, що Львівська область стала першою в Україні, де реалізовують такий проєкт, зазначає очільник області. Раніше на отримання цієї допомоги подалися 2000 людей, які живуть у прихистках Львова та Дрогобича.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!