Політична реклама

Перець запобігає утворенню жирових відкладень

1151 0
Не так давно дослідників з Університету Каліфорнії зацікавив факт того, що, з‘ївши гострий чилійський перець, люди завжди пітніють. Виходить, за рахунок гострої їжі можна підвищувати температуру тіла та спалювати зайві кілограми.

Тепер же корейські фахівці пропонують позбавлятися від зайвих кілограмів за допомогою сполуки, що входить до складу чорного перцю та змушує людину чхати. Попередні випробування говорять про те, що пиперин в перці не дає утворюватися новим жировим клітинам. Значить, в теорії він може стати прекрасною натуральною альтернативою лікам проти ожиріння.

На даний момент вчені в особі Уй-Хьюн Пак з Університету Сейонг протестували вплив пиперина на експресію генів у жировій тканині на лабораторних і комп’ютерних моделях. Згідно з отриманими результатами, пиперин втручався в активність генів, що стоять за формуванням нових жирових клітин. Так запускалася ланцюгова реакція, що допомагає контролювати утворення жиру.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!