Перевантажувальну станцію для сміття у Львові очистять до кінця тижня

2130 0
Компанія «АВЕ-Львів» має завершити роботи з вивезення накопиченого сміття на вулиці Північній у Залізничному районі.
Джерело: Zaxid.net

Джерело: Zaxid.net

На ділянці вже проводять дезінфекцію. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив начальник управління ЖКГ Львівської ОДА Назарій Романчук.
 
«Ще залишилося їм вивезти ще 10 машин, це близько 200 тонн. По ідеї на завтра — до кінця тижня вони мають повністю очистити цей майданчик. Сьогодні вони вже робили там хімічну дезинфекцію». 
 
Нагадаємо, сміття на вул. Північній у Залізничному районі накопичувалося, оскільки перевізник «АВЕ-Львів» не мав куди його вивозити. У липні обсяг відходів оцінювали в 3-4 тисячі тонн. Після передачі повноважень на вивезення сміття Львівській ОДА склали графік для очищення ділянки до 1 серпня. Згодом компанії дали час до 1 вересня і частково розірвали з нею угоди на вивезезння сміття у місті. 
 
Зоя Красовська

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!