Перевірка дистанційного навчання і нові випадки штаму «Дельта» на Львівщині. Головне

1127 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

У Львові за результатами конкурсу назвали найкращу кав’ярню міста. Нею став заклад «Kredens Cafe». Конкурс на визначення найкращої кав’ярні відбувається щорічно у рамках фестивалю «Lviv Coffee Festival».

На Львівщині підтвердили 53 випадки штаму «Дельта» серед дорослих і дітей. Всі вони перебували у лікарнях. «Це говорить, що навколо є небезпека», – головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко-Іванченко. 

Читайте також: На якому етапі реконструкція вулиці Шевченка і коли її відкриють для проїзду. Фото, відео  

У Львові зібрали понад 50% суми Вікторії Полюзі зі СМА, а це вже понад 30 млн гривень. Залишилося зібрати ще близько 25 мільйонів. Дівчинці потрібні найдорожчі у світі ліки – укол Zolgensma, вартістю 55 млн грн.

У 66-річної львів’янки підтвердили бруцельоз. Вона вживала сир та молоко без термічної обробки. Бруцельоз – інфекційне захворювання, головним джерелом якого можуть бути велика рогата худоба і свині.

Читайте також: У Львові відреставрували під’їзд будинку початку ХХ століття

Наступного року у Львові планують почати ремонт вул. Вітовського з перехрестям Сахарова – Коперника – Нечуя-Левицького, вул. Залізничної, вул. Грінеченка і Мазепи, а також закінчити роботи, які почали цього року. 

Від сьогодні на Львівщині почнуть перевіряти дистанційне навчання у школах, так як за дослідженнями департаменту освіти, віддалене навчання дає нижчу якість освіти, ніж очна форма. Оскільки не всі школи користувалися однією платформою для навчання онлайн, комісія перевірятиме, чи визначились у закладах з єдиним електронним середовищем. Якщо єдиної платформи не буде, то й дистанційного навчання там немає.

Читайте також: «Львів» здобув перемогу у сезоні української Прем’єр-ліги

Витинанки львівської майстрині з’явилися у Києві на підтримку онкохворих людей. Зі щоденників пацієнтів, статистики та законопроєктів створили три паперові інсталяції, які завдяки VR переносять у реальні квартири людей з онкологією.

Читайте також: У Домініканському соборі відреставрують ще дві скульптури та амфори

Українець Олександр Усик став чемпіоном світу у суперважкій вазі. Він здобув перемогу над британцем Ентоні Джошуа і став чемпіоном світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO. 

Читайте також: В Україні знизилася вартість деяких продуктів

На ІІІ ділянці вулиці Шевченка тривають ремонтні роботи. У місті заявили, що хочуть доробити ділянку від вул. Залізничної до вул. Єрошенка і від вул. Єрошенка до вул. Яцкова до кінця цього року. Tvoemisto. Проводило пряму трансляцію, де дізнавалося, на якому етапі реконструкція та як виглядатиме вулиця. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!