Позапланові перевірки ТРЦ на пожежну безпеку на Львівщині розпочнуть у квітні

2370 0
Упродовж квітня-травня поточного року на території області відбудуться позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей.
фото: trademaster.ua

фото: trademaster.ua

Львівська обласна державна адміністрація спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій у Львівській області проведуть перевірку дотримання норм пожежної безпеки Львівщини у місцях скупчення людей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

«Потрібно працювати на випередження і унеможливити допущення трагедії у місцях, де перебувають люди: школи, громадські заклади, торгові центри. Спеціальна комісія перевірить кожен об’єкт на території області на дотримання норм пожежної безпеки. Мета перевірки – не штрафувати чи притягувати до відповідальності, а виявити проблему і швидко її усунути», – сказала заступниця голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.

Читайте також: Що робити під час пожежі в ТРЦ? Поради рятувальників

Нагадаємо, вчора уряд вирішив провести масштабну пожежну перевірку шкіл, торгових центрів й інших громадських закладів у червні 2018 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!