Політична реклама

Перевіряти квитки у львівських маршрутках перевізники не будуть

1324 0
Контроль квитків у львівських маршрутках не проводиться через те, що в ньому немає реального змісту

Голова Львівського обласного осередку «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників» Іван Велійка розповів, що служби контролю за тим, чи пасажир їздить і має квиток, чи він оплатив проїзд, підприємства навряд чи будуть створювати, тому що для цього є закон про адміністративні порушення.

Відтак, це питання, за словами представника перевізників, є питанням місцевої влади, адже навіть у договорах вказано, що контроль за безквитковим проїздом входить в обов’язки замовника, і перевізники не мають права виконувати цю функцію.

Якщо проводити контроль місяць-два-три і люди знають, що цей контроль проводиться, але відповідальності за те, чи взяв він квиток чи не взяв нема, все зводиться нанівець. Тому і депутатський корпус на сесії вирішує питання, і виконавча владарішення виконкому може прийняти про надання функцій муніципальній дружині щодо фіскальних заходів до правопорушників, - пояснив Іван Велійка.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!