Перевірятимуть документи та авто. На Львівщині СБУ проведе антитерористичні навчання

1615 0
Так, мешканців та гостей міста Жовква, Дубляни та смт Куликів просять із розумінням поставитися до можливих незручностей.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

У період з 12 по 14 травня 2021 року координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області проведе планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання. Масштабні тренування відбудуться в умовах максимально наближених до реальних. Про це повідомляю пресслужба СБУ на Львівщині.

Так, мешканців та гостей міста Жовква, Дубляни та смт Куликів просять із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Читайте також: СБУ затримала ексголову Львівської облради під час отримання хабара

Під час навчань мають провести обмежувальні заходи на окремих територіях, можуть також перевірити документи громадян та оглянути автомобільний транспорт. СБУ просить мешканців мати при собі документи, що посвідчують особу. Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з дотриманням прав і свобод людини.

Крім того, просять громадян у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, інформації про наміри диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ у Львівській області (032) 261-61-42, або телефонувати -102.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!