Перевірити забезпечення лікарень засобами для боротьби з Covid-19 тепер можна онлайн. Як це зробити

1426 0
На дашборді можна дізнатися інформацію про наявність засобів індивідуального захисту, ліжковий фонд, кількість пацієнтів, хворих на Covid-19 та наявність ліків та обладнання.
pravda.com

pravda.com

Українці можуть дізнатися про забезпечення лікарень засобами для боротьби з Covid-19 онлайн. Держпідприємтво «Медичні закупівлі України» створило інформаційну панель про забезпечення лікарень засобами для боротьби з Covid-19. Про це повідомляє МОЗ.

Читайте також: «Топольна, Орлика і 8-ма лікарня». Чого чекати від об’єднання найбільших лікарень Львова

Функціонал дашборду дозволяє шукати інформацію в розрізі області, міста або конкретного закладу охорони здоров’я. Дані оновлюються щодня на основі звітів, які лікарні подають до інформаційно-аналітичної системи MedData ДП «Медичні закупівлі України».

На дашборді можна дізнатися інформацію про:

  • наявність засобів індивідуального захисту;
  • ліжковий фонд;
  • кількість пацієнтів, хворих на Covid-19;
  • медичний персонал, що залучений або може бути залучений для роботи з пацієнтами, хворими на Covid-19;
  • наявність ліків для хворих на Covid-19;
  • обладнання для пацієнтів із Covid-19.

 

Читайте також: Як знайти сімейного лікаря на Львівщині. Інструкція

Перевірити наявність ліків, обладнання та іншу інформацію щодо забезпеченості лікарень можна тут.
 
Нагадаємо, у медицині Львова плануються масштабні зміни. Уже з наступного року для пацієнтів обіцяють кращий сервіс і якісніше надання медичної допомоги, для лікарів і медсестер – удвічі вищі зарплати і можливість розвиватись професійно, а для міста – створити потужні медичні об’єднання, які зможуть бути фінансово стійкими та незалежними. Чого очікувати від такої реформи львів'янам, читайте у матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!