Перевізник пояснив, чому водій автобуса у Львові знепритомнів під час руху

3762 0
Через раптову зупинку шлунку водій виїхав на зупинку та збив дорожній знак.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

У водія маршрутки №44, який знепритомнів та виїхав на зупинку громадського транспорту у Львові, раптово зупинився шлунок (сталася атонія шлунку). Про це розповів заступник керівника АТП-14630 Тарас Дзюнька, пише Zaxid.net.

Наразі водій проходить лікування і не виходить на роботу.

«Із водієм усе добре. У нього раптово зупинився шлунок, після чого він втратив свідомість. Чи він отруївся чимось, з'їв щось погане – незрозуміло. У нас кожного ранку водії перевіряються, і того дня під час перевірки із цим водієм все було добре. Йому 63 роки, але він не має проблем із тиском чи зі серцем, як це часом буває у старших людей. Коли ми з ним говорили про цей випадок, то він сказав, що йому різко потемніло в очах, і він навіть не встиг загальмувати», – розповів Тарас Дзюнька.

Він додав, що водій після інциденту одразу поїхав в автопарк, куди викликали швидку допомогу. Медики зробили чоловіку укол, після чого йому стало краще.

Читайте також: Збережені життя. У Львові зменшилася кількість смертельних аварій

Зазначимо, що поліцію не викликали на місце ДТП. Хоча, як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, при подібних інцидентах на водіїв можуть скласти два протоколи – за вчинення ДТП і за залишення місця ДТП (якщо водій не дочекався поліції). Оскільки ж виклику через збиті знаки і виїзд на тротуар не було, то на водія не складали ніяких протоколів.

Водночас, як повідомив Тарас Дзюнька, АТП-14630 за свій рахунок відновить збиті дорожні знаки.

Нагадаємо, інцидент із водієм маршрутки №44 стався ввечері п'ятниці, 18 травня, на вул. Шота Руставелі. Наближаючись до зупинки громадського транспорту, водій раптово знепритомнів, після чого автобус із пасажирами виїхав на тротуар і збив два дорожні знаки. Оскільки всі, хто в той час перебував на тротуарі, встигли відійти, то обійшлося без жертв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!