Перевізник сміття у Львові назвав причину переповнених баків

6356 1
Ситуацію із переповненими сміттєвими баками на вулицях Львова зголосилася прокоментувати лише одна компанія з вивезення відходів.
фото: варта-1,Tvoemisto.tv

фото: варта-1,Tvoemisto.tv

У Львові компанії-перевізники не вивозять сміття через те, що його нема куди відвантажувати. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор ТОВ «АВЕ Львів» Олег Гайовишин.

«Знаємо, що є така проблема. Але це вина не тільки компаній-перевізників. Їм просто нема куди відвантажувати сміття, яке вони мають прибирати, – зазначає Олег Гайовишин. – Ми і так тримаємося вже 110 днів (з моменту, коли перестало функціонувати Грибовицьке сміттєзвалище, - авт. ред.)».

За словами Олега Гайовишина, компанія «АВЕ Львів» поки що вивозить сміття з усіх свої локацій.

«Ми свою роботу виконуємо. Щоправда, люди можуть приносити до наших баків сміття через те, що перевізники, які їх обслуговують, свою роботу не виконали. І громадянам просто нема куди викидати відходи», – зауважує Олег Гайовишин.

Де саме машини «АВЕ Львів» відвантажують сміття, директор компанії не повідомив.

Tvoemisto.tv зверталося з проханням роз’яснити ситуацію із вивезенням сміття і до інших перевізників: ТзОВ «Спецавтотранс-Львів», ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс», ТзОВ «Самкон», ТОВ «ДВ-Екосвіт». Утім, в усіх компаніях зазначили, що дирекції наразі немає на місці, а крім неї, ніхто надати роз’яснення не може.

Нагадаємо, з четверга львів’яни почали скаржитися на переповнені сміттєві баки. Ситуація з того часу тільки погіршується. Так, з 11 на 12 вересня, на вулиці Володимира Великого у Львові мешканці перекрили проїзну частину сміттям.

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
30 Жовтня, 2016 12:27
axab Децентралізація підвищує вимоги до професіоналізму посадовців місцевого самоврядування, адже ресурси та повноваження пропорційно збільшуються. Чи впораються місцеві очільники з викликами? Впораються, бо підвищують свій рівень і вчаться. Ось живий приклад - Школа місцевого самоврядування DESPRO. Так що "зрада" відміняється. Прорвемося!
[***]://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1742
#CommunityAmalgamation #Громада
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!