Політична реклама

Перевізникам Львова компенсують проїзд пільговиків

1276 0
Виконавчий комітет Львівської міської ради 22 листопада прийняв рішення про виділення коштів автотранспортним підприємствам.

Як повідомив в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник, йдеться про частину коштів з субвенції з держбюджету, які виділяють на виконання ухвали сесії ЛМР.

Відтак, 1,3 млн грн спрямують на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян.

Нагадаємо, на сесії 23 вересня депутати перерозподілили субвенцію з держбюджету, у тому числі збільшення видатків на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян на суму 5 млн грн за рахунок зменшення компенсаційних виплат на пільговий проїзд електротранспортом.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!