Перевізники Львівщини хочуть, аби пільговики платили за проїзд

1932 1
Перевізники Львівської області ініціюють розмову про впорядкування перевезення пільговиків, які зараз становлять понад третину всіх пасажирів. Це питання хочуть порушити у зв’язку з істотним подорожчанням дизпалива, оскільки, запевняють, це негативно впливає на економіку перевезень.
Фото: Роман Балук/ZIK

Фото: Роман Балук/ZIK

Про це з посиланням на прес-службу ЛОО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» пише ZAXID.NET.

«Йдеться про те, щоби у такий непростий час кожен пасажир оплачував за себе і не «тягнув» на своїх плечах вартість проїзду інших», – пояснив голова організації Іван Велійка.

За його словами, до 80% пільговиків мають прибутки, не нижчі від середнього заробітку львів’ян, що працюють, і, відповідно, можуть оплатити за свій проїзд.

У такий спосіб, вважають перевізники, можна буде компенсувати різницю вартості дизпалива, закладеної на час визначення теперішніх тарифів на проїзд (11,70 грн), і нинішньої (16,39 грн).


Читайте також:
17 Вересня, 2014 16:22
666 ... за такі слова , що отой виродок Велійка виродив про 80% пільговиків із прибутком не нижче середнього , його каструвати тре ... щоб не плодилося в Україні такої мерзоти ... бо оте стерво знає напевно , які " в пенсіонерів "прибутки" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!