Політична реклама

Перевізники Львова вимагають підвищити проїзд до трьох гривень

1379 0
Перевізники Львова та області можуть припинити роботу, якщо ціна на проїзд не зросте до 3 гривень.

У зв’язку з ростом цін на нафтопродукти у середовищі львівських перевізників назріває конфлікт, повідомляє Galnet.

Вони вимагають від влади міста та області розглянути питання підвищення вартості проїзду мінімум до 3 гривень з особи.

Про розповів голова Асоціації перевізників Львова Іван Велійка.

За його словами, завдяки переговорам, які ведуть з перевізниками, Львів на 95% забезпечений автотранспортними перевезеннями, хоча ситуація є достатньо критичною. «Деякі нафтотрейдери відмовляють в продажі пального оптом. Вже завтра оптова ціна на пальне складатиме 11 грн 60 коп. за літр», – сказав І.Велійка.

За його словами, без зміни тарифу на перевезення, транспорт просто зупиниться і відбудеться колапс. «Поки що про страйки мова не йде. Поки влада не визначиться і не дасть конкретної відповіді, а ми сподіваємося на неї за тиждень часу», – зазначив І.Велійка.

Асоціація перевізників Львова закликає перевізників проявляти витримку і толерантність, спокій і вихованість, повагу один до одного та утриматися від непродуманих дій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!